Nyhedsbrev August 2023
Se nyhedsbrevet i browser
 
 
 

Velkommen tilbage fra sommerferien!

Vi håber, I alle har haft en fantastisk sommerferie og er klar til at tage hul på efteråret.
Hos Visma IMS er vi begejstrede over at byde jer velkommen tilbage og ser frem til at fortsætte vores samarbejde. Samtidig er vi glade for at kunne dele spændende nyheder, som vi har i vente for jer.
 

Vi forstår vigtigheden af konstant udvikling og forbedring. Derfor er vi glade for at annoncere en række nye kurser og træningsmuligheder, der er skræddersyet til at styrke jeres kompetencer og udnytte Visma Case og IMS DigitalPost optimalt. Uanset om I er nye brugere eller erfarne eksperter, vil vores kurser hjælpe jer med at få det maksimale ud af vores løsninger. 

 
 

Efterårets kurser 2023

  • 22.08: Kursus for SOSU-skoler
  • 29.08: Kursus for FGU-skoler
  • 12.09: Kursus for gymnasiale uddannelsesinstitutioner 
  • 19.09: Kursus for kombinations- og erhvervsskoler
  • 20.09: Kursus for gymnasiale uddannelsesinstitutioner 
  • 3.10:   Kursus for VUC, AMU- og landbrugsskoler
Læs mere

Online release notes

I fremtiden vil vi gerne holde jer meget bedre opdateret om vores seneste udviklinger og forbedringer til vores løsninger. Derfor inviteres I til online webinar, hvor vi giver jer detaljerede oplysninger om hver opdatering og hvordan de påvirker jeres arbejdsgange. 
Følg med på siden her
Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om de kommende kurser eller vores nye online release webinar, er I velkomne til at kontakte IMS booking (imsbooking@visma.com) eller jeres primære konsulent. 
 
 
 
 

Konsulentydelser på abonnement

Vi ved, at hver virksomhed er unik med sine egne udfordringer og mål. Derfor er vi glade for at introducere vores nye konsulentydelser på abonnement, der er designet til at hjælpe jer med at optimere og maksimere jeres brug af Visma IMS' løsninger, give jer forudsigelige omkostninger og med vores konsulenter som jeres dedikerede partnere kan I opnå kontinuerlig tilgængelighed til rådgivning, der kan styrke virksomhedens udvikling og succes.
 
 
Interesseret i at høre mere?
Kontakt din primære konsulent eller imsbooking@visma.com allerede i dag!
 
Vi ser frem til et spændende efterår med mange nye tiltag og fede features til vores produkter. Vi håber I vil drage nytte af de nye muligheder, vi bringer jer. 
 
Bedste hilsner
Visma IMS Teamet