Se nyhedsbrevet i browser

Sensommerens IMS opdatering!

Vi håber, I har fået en god start på sensommeren og nyder det fine septembervejr!
Flere af jer har nok fundet tilbage til hverdagens velkendte rytme efter sommerferien, og vi er glade for at være tilbage i kontakt med jer og dele de seneste nyheder fra Visma IMS.
 
 
Vi vil gerne begynde med en hjertelig tak for den store opbakning, vi har modtaget siden vores sidste opdatering og introduktion til efterårets kursusrække. De første to kurser for SOSU-uddannelser og FGU'er var en stor succes, og vi ser frem til at bygge videre på denne positive oplevelse. 
 

Vi tilbyder nu endnu flere kurser!

Vi udvider vores kursusmuligheder i efteråret ved at tilbyde en kursusrække på vores kontor i København. Dette giver vores kunder på Sjælland en chance for at deltage i undervisning tættere på jer. Derudover tilbyder vi et helt nyt kursustilbud, der fokuserer på den effektive anvendelse af IMS Case, hvor undervisningen udelukkende foregår i IMS Case. Se de opdaterede kursusdatoer nedenfor:
  • 12.9: Brush-up kursus for gymnasiale uddannelsesinstitutioner (Få pladser tilbage)
  • 19.9: Brush-up kursus for kombinations- og erhvervsskoler (Århus)
  • 20.9: Brush-up kursus for gymnasiale uddannelsesinstitutioner (Fyldt)
  • 3.10: Brush-up kursus for VUC, AMU- og landbrugsskoler  (Århus)
  • 10.10: Brush-up kursus for gymnasiale uddannelsesinstitutioner (Århus)
  • 31.10: Effektiv anvendelse af IMS Case (Århus)
  • 14.11: Effektiv anvendelse af IMS Case (København)
  • 21.11: Brush-up kursus for gymnasiale uddannelsesinstitutioner (København)
  • 22.11: Brush-up kursus for kombinations- og erhversskoler (København)
Læs mere om de forskellige kurser her

Online release notes

Datoerne for vores online release gennemgang er nu tilgængelige på supportsiden. Gennemgangen er en god måde at holde jer opdateret på den seneste udvikling. Vores næste release gennemgang d. 15. september kl. 10.00 for IMS DigitalPost vil bl.a. inkludere opdateringer til værgefunktionalitet og en guide til oprydning af dubletsager.
Tilmeld dig her
Læs mere og tilmeld vores release gennemgang her
Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om de kommende kurser eller vores nye online release webinar, er I velkomne til at kontakte IMS booking (imsbooking@visma.com) eller jeres primære konsulent. 
 
Husk I altid kan finde artikler og guides til vores løsninger på vores supportside.
Gå direkte til supportsiden her
 

Mød vores Customer Success Team

Vores Customer Success Team brænder for at gøre en positiv forskel og vi glæder os utroligt meget til at komme rundt og besøge jer.

Husk, at I altid er velkomne til at tage fat i en af os. Vi er her for at forstå jeres individuelle behov og udfordringer, og vores mål er at rådgive og hjælpe jer med at optimere brugen af vores løsninger.

 
 
 
 
Vi ser frem til et spændende efterår med mange nye tiltag og fede features til vores produkter. Vi håber I vil drage nytte af de nye muligheder, vi bringer jer. 
 
Bedste hilsner
Visma IMS Teamet