Se nyhedsbrevet i browser

Efterårsnyheder fra Visma IMS

Efterårsmånederne er over os, og vi håber I nyder det smukke efterårsvejr! 
Vi er begejstrede for at præsentere en række spændende nyheder og arrangementer, som vi gerne vil dele med jer. Derudover vil vi gerne minde jer om, at vi altid står til rådighed, hvis der er noget, vi kan hjælpe jer med.
 

Styr på opbevaring af personfølsomme data?

Har du personfølsomme data liggende på fildrev eller i e-mails, og ønsker du at forbedre sikkerheden i din organisation? Vi vil gerne minde dig om, at ved at opbevare dine data i IMS Case i stedet for e-mails eller på fildrev, kan du markant øge beskyttelsen af dine følsomme oplysninger.

Hvorfor er det vigtigt?

  • Besværliggør hackerangreb: Ved at opbevare dine data i IMS Case gør du det væsentligt sværere for hackere at få adgang til dine personfølsomme oplysninger. IMS Case er udviklet med fokus på sikkerhed og dataintegritet, og det tilbyder avancerede sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine data.

  • Bedre sporbarhed: IMS Case giver dig mulighed for at oprette sporbarhed og logge adgang til følsomme data, hvilket gør det nemmere at opdage og reagere på eventuelle sikkerhedstrusler.

  • Kontrol over adgang: Du kan præcist styre, hvem der har adgang til dine data i IMS Case, og du kan administrere adgangsrettighederne på en detaljeret måde for at minimere risikoen for uautoriseret adgang.

  • Øg sikkerheden af Visma IMS' løsninger med Single Sign On og Brugersynkronisering til jeres Azure-AD. 
    Ved at benytte vores SSO og SCIM-modul, kan I styrke adgangskontrollen yderligere og øge sikkerheden omkring brugeradgang.

Kontakt imsbooking@visma.com for at høre, hvordan vores konsulenter kan assistere dig med at flytte dine data til IMS Case og implementere de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Vi er her for at hjælpe med at beskytte dine data og din organisation mod potentielle trusler.
Læs mere om Single Sign On og Brugersynkronisering her
 

Kurser og webinar

Vores efterårskurser fortsætter med stor succes, og der er stadig et begrænset antal ledige pladser til rådighed! Vi har bl.a. ledige pladser på vores rene IMS Case-kursus d. 31. oktober i Århus, hvor vi tilbyder hands-on erfaring og mulighed for fordybelse i vores IMS Case-løsning. Hvis din organisation har behov for at anvende IMS Case til mere end blot et arkiv, er dette kursus en gylden mulighed for at forbedre dine færdigheder og viden. Læs mere de ledige kurser her.
 
Men det er ikke alt! Ud over vores fysiske kursus ønsker vi også at invitere dig til vores spændende online webinar, hvor vi vil gennemgå Administrationsportalen i IMS Case.
Dette webinar er skræddersyet til at sikre, at din organisation har de ønskede opsætninger til at opbevare og beskytte dine data på den mest effektive måde muligt.
Læs mere om webinaret og tilmeld dig her!
 
 

Har du forslag til kurser og webinar?

Har du forslag eller ønsker til vores næste kursus eller webinar hos Visma IMS?
Klik her og send dit forslag afsted til os. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 

Konsulentpakker - Service på abonnement!

 
Husk, at hvis I køber vores servicepakke nu, får I 3 timers gratis konsulenthjælp til rådighed resten af 2023. Grib chancen for ekstra rådgivning og blev en del af vores eksklusive Visma IMS community – kontakt os i dag på imsbooking@visma.com 
 
Virtuelle high fives fra Customer Success og resten af teamet hos Visma IMS