Se nyhedsbrevet i browser

En lille julehilsen til dig!

Julen nærmer sig med hastige skridt, og en velfortjent juleferie venter lige om hjørnet.🎄
Vi vil gerne bruge dette sidste nyhedsbrev for året til at udtrykke vores taknemmelighed for endnu et godt år. Det er vigtigt at understrege, hvor meget vi værdsætter jeres input og samarbejde, da det spiller en afgørende rolle i vores stræben efter at levere endnu bedre løsninger til jer. 🚀
 

Visma IMS - Kurser og webinarer

Omsæt din viden til kunnen og forretningsværdi - udforsk vores nye initiativer!
Det har været et spændende efterår med nye initiativer og kurser, og vi er overvældede over den store opbakning, I har vist. Det glæder os derfor at fortælle, at vi fortsætter med at udvide og forfine vores initiativer i det nye år, og første halvdel af 2024 er allerede planlagt. Vi ser frem til at tilbyde jer endnu flere lærerige og inspirerende kurser, samt webinarer. Vi afholder blandt andet fortsat kurser både i København og Århus, samt online webinarer med forskellige temaer. 
 
Få hele overblikket over vores kursustilbud på vores hjemmeside eller besøg supportsiden "Kurser og webinarer", hvor du ligeledes kan tilmelde dig.
 
 

Online release gennemgang

Vi fortsætter ligeledes med at afholde vores online release gennemgange til IMS DigitalPost og IMS Case, hvor I kan blive opdateret på nyeste udvikling til løsningerne. Vi vil også gerne minde jer om, at selvom I måtte misse en af vores gennemgange, så ligger optagelsen fra tidligere webinar tilgængelig på vores supportside under afsnittet "Online release gennemgang". Så uanset om I vil genopfriske jeres hukommelse eller opdage indholdet for første gang, kan I altid finde den seneste optagelse der.
Tilmeld dig vores release gennemgange her.
 

ERFA-dage 2024

I foråret 2024 genindfører vi vores ERFA-dage, der kommer til at finde sted både i Århus og København. Vi glæder os til at invitere på en dag med inspiration, viden og networking. Vi opfordrer jer derfor til allerede nu at sætte kryds i kalenderen.
  • 16. april i København
  • 23. april i Århus
Nærmere information om tid, sted og detaljeret program kommer i det nye år.