Se nyhedsbrevet i browser

Rigtig godt nytår til dig 🎉🥳

Vi håber, at I alle er kommet godt tilbage fra en velfortjent ferie og har fået nydt det fine vintervejr, på tords af de udfordringer det har måtte medføre. Her hos Visma IMS glæder vi os til at tage hul på et nyt og spændende år sammen med jer!
 
Vi vil gerne indlede det nye år med at minde jer
om de forskellige kurser, som vi tilbyder.
Alle kurser for første halvdel af 2024 er nu åbne for tilmelding på vores supportside [Kurser og webinar], og nedenfor kan du se et udpluk af dem vi tilbyder i den nærmeste fremtid.
 

Visma IMS - Kurser og webinarer

Omsæt din viden til kunnen og forretningsværdi - udforsk vores kurser!
 
 

Online release gennemgang

Som skrevet i sidste nyhedsbrev, fortsætter vi med at afholde vores online release gennemgange til IMS DigitalPost og IMS Case, hvor I kan blive opdateret på nyeste udvikling til løsningerne. Vi har i december måned opdateret stort set alle vores kunder til den seneste version af IMS DigitalPost. Denne opdatering inkluderede blandt andet en ny loginskærm samt sletning af behandlet data. 
 
I januar starter vi opdateringen af IMS Case.
I slutningen af november og december blev der frigivet to versioner af IMS Case. Alt den tekniske tid er i denne periode blevet anvendt på at få opdateret IMS DigitalPost, så derfor vil alle kunder blive opdateret direkte til nyeste version af IMS Case, som hedder version 3.52.123. Versionen gennemgåes til online release gennemgang torsdag d. 18. januar kl. 11.00, som du kan tilmelde dig her.
 
Vi ser frem til at se jer alle igen og fortsætte samarbejdet i 2024.