Se nyhedsbrevet i browser

Boost dine IMS kompentencer 🚀

Opgrader din know-how med vores gratis webinar om kassation og opbevaring! 🌟 

Fredag d. 6. september kl. 10.00 har du mulighed for at blive opdateret på STIL's opbevaringskrav, samt blive klogere på opsætningen af kassationsregler på både dokument- og sagsniveau. Vi vil også vise, hvordan dokumenter, der er klar til kassation inden for en given periode, fremsøges, samt guide dig i at se, om jeres kassationsregler er opsat korrekt. 📄🧐

Timeld dig webinaret på linket nedenfor

"Ja tak, jeg vil gerne tilmeldes"🙏

Grib chancen - udforsk vores udbud af kurser! 🔍

I efteråret har vi spændende kurser på programmet:

Administratorkursus i IMS Case
For administratorer og superbrugere, der ønsker at udvide deres viden og blive fortrolige med opsætning og administration af IMS Case: Opnå indsigt i centrale elementer som systemindstillinger, kontakt-konfiguration, muligheder for opsætning af opbevarings- politikker og kassation. Bliv eksperter i at tilpasse IMS Case, så det opfylder lige netop jeres behov.

Segmenteret begynderkursus i IMS DigitalPost og IMS Case 👩‍💻
Få en solid introduktion til de grundlæggende elementer i IMS DigitalPost og IMS Case. Kurset er ideelt for nye brugere eller dem, der har brug for en genopfriskning. Vi har inddelt kurserne efter kundesegmenter, og de afholdes på vores kontorer i Aarhus og København:

Superbrugerkursus i IMS Case
For erfarne brugere, der vil optimere deres anvendelse af IMS Case. Fokus er på at finjustere opsætningen og udvide jeres kompetencer. Bliv blandt andet en haj til at arbejde med dokumentskabeloner, indstille workflows, navigere i "Min side", samt at tilpasse felter efter behov. Vi skal også bruge tid på praksisorienteret arbejde med IMS Case - alt sammen for at optimere din anvendelse af systemet. 🤓
Webinar designet specielt til IMS Case-administratorer og superbrugere, der ønsker at dykke dybere ned i avanceret opsætning og effektiv administration. Her fokuseres på at forbedre dine kompetencer indenfor brugere og grupper, systemindstillinger, opbevaringspolitikker, kontaktkonfiguration og tilpasning af sagsskabeloner for at finjustere IMS Case til lige netop jeres krav.
Deltag i vores webinar for en hurtig genopfriskning i IMS DigitalPost og IMS Case. Lær at sende DigitalPost, oprette og arkivere sager og dokumenter, og effektivisér din arbejdsdag med vores søge- og filtreringsværktøjer. Perfekt for nye brugere eller dem, der har brug for en brush-up.
  Link til Facebook-side   Link til LinkedIn-side