Se nyhedsbrevet i browser

Velkommen tilbage fra efterårsferie 🍂

Til jer, der har været så heldige at nyde efterårsferien, håber vi, I har haft en skøn tid og nydt det fine efterårsvejr. 🍂☀️ I dette nyhedsbrev ser vi frem til at dele de seneste nyheder, opdateringer, og spændende tilbud her hos IMS. God læselyst! 🤓

Online ERFA-Q&A-møde 👨‍💻

Torsdag d. 28. november inviterer vi til vores næste online ERFA-møde.
Efter vores fysiske ERFA-møde i foråret, hvor flere af jer gav udtryk for ønsket om mere vidensdeling på tværs, er vi glade for at kunne facilitere denne online sparring. Sørg for at have kaffen klar, når vi kl. 09.00-11.00 åbner op for en inspirerende session med online sparring og vidensdeling. Sammen med andre IMS-brugere vil vi dykke ned i, hvordan I bedst anvender IMS Case og IMS DigitalPost i jeres daglige arbejde. 
 
Vi håber meget, at I har lyst til og mulighed for at deltage! 🙌

Spørgsmål og svar 🗨️

Forud for vores formiddag i sparringens tegn, vil der være mulighed for at indsende spørgsmål og udfordringer, som I gerne vil diskutere på mødet.
 
Indsend jeres spørgsmål, når I udfylder tilmeldingsformularen. 📬
Tilmeld dig her

Deltag i vores næste online release!

Kom med, når vi præsenterer de nyeste opdateringer og forbedringer på IMS Case og IMS DigitalPost. Vores online release-gennemgange er til for, at I kan blive super skarpe og helt up-to-date på vores løsninger. Det er gratis at deltage, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til dem, som kender produkterne bedst. 📄💪
Tilmeld dig via linkene herunder:
 
 

Ses vi på APVU? 🙋 🌟

Det varer ikke længe, før APVU's landsmøde løber af stablen den 4.-5. november i Nyborg. Vi står klar i foyeren, hvor du kan kigge forbi vores stand eller deltage i vores workshops en af dagene. 
 
Som noget nyt i år, har du mulighed for at booke 30 minutters sparring med os på messen - helt kvit og frit. Tilmeld jer sparringen forud for messen ved at kontakte Martin på martin.sorensen@visma.com.
 
Vi glæder os til at drøfte stort som småt! 🙌 
  Link til Facebook-side   Link til LinkedIn-side